112
Morten Theilgaard Svendsen. Privatfoto, bragt med familiens tilladelse.
Morten Theilgaard Svendsen. Privatfoto, bragt med familiens tilladelse.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

To unge fra Hørsholm motorcykeldræbt i Australien

De to 23-årige Morten Theilgaard Svendsen og Luis Dehn-Jensen fra Hørsholm mistede livet ved en motorcykelulykke i Australien

OPDATERET: Den 23-årige Morten Theilgaard Svendsen fra Hørsholm blev onsdag sammen med den jævnaldrende Luis Dehn-Jensen, der også er fra Hørsholm, dræbt i en motorcykelulykke ved Melbourne i Australien. Begge de dræbtes pårørende er blevet underrettede om dødsfaldene, oplyser udenrigsministeriet.

Ifølge den australske avis Herald Sun skete den tragiske ulykke i morgentrafikken ved den australske storby, da de unge danskere var på vej på arbejde sammen på en motorcykel. Det lokale politi fortæller, at ulykken skete, da motorcyklen stødte ind i en lastbil, og de to unge mænd blev dræbt på stedet.

Ville opleve kontinentet

Kammeraterne Morten Theilgaard Svendsen, der er mekanikeruddannet, var sammen Luis Dehn-Jensen på rejse i Australien for at arbejde og opleve kontinentet.

Lige siden offentliggørelsen af trafikdrabet er det strømmet ind med kondolencer og hilsener på Morten Theilgaard Svendsens Facebookside.

Andet motorcykeldrab

Med Morten Theilgaard Svendsen og Luis Dehn-Jensen er der tre unge mænd fra Hørsholm, der på kort tid har mistet livet i en motorcykelulykke.

Onsdag den 3. oktober kørte den 22-årige Magnus Kromann galt på sin motorcykel i en eneulykke på Birkerød Kongevej og blev dræbt på stedet.

Publiceret: 15. November 2012 14:29
Leveret af Ugebladet
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

Seneste 112
Tilmeld dig 112-nyhederne
Skriv din mailadresse og klik på tilmeld
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!