modelfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ung mand skulle dræbes: Bilen kørte direkte mod børnehave på tur

 

En 24-årig mand skulle dræbes. Han skulle angiveligt køres ihjel - og det var nær gået ud over to pædagoger og ni børn fra en børnehave, da det formodede drabsforsøg fandt sted i Rødovre sidste år.

Det skriver TV 2.

Børn og pædagoger ventede en fredag formiddag ved et busstoppested på Tårnvej i den københavnske forstad, da en bil med 70-90 kilometer i timen bragede ind over både cykelsti og fortov. Føreren af bilen var en 23-årig mand, der tirsdag får Retten i Glostrups afgørelse i sagen. Han nægter sig skyldig.

Den 23-årige mand skulle angiveligt dræbe en dengang 24-årig mand, og da han forsøgte det kom både pædagoger og børns liv i fare. Den 24-årige blev kørt ned med høj fart, og politiet oplyste, at han var i livsfare. Af anklageskriftet fremgår det endvidere, at offeret har fået svære varige hjerneskader.

Den 24-årige havde forbindelse til banden Black Jackets, skriver TV 2. Men den 23-årige mand er ikke bandemedlem, og retten har derfor ikke behandlet det som en banderelateret forbrydelse.

Anklagemyndigheden mener med den tiltale, der er rejst i sagen, at den 23-årige havde til hensigt at dræbe sit offer. Derudover mener man, at han på hensynsløs måde udsatte børn og pædagogers liv for fare. Efter episoden i juni i fjor oplyste politiet, at manden flygtede fra gerningsstedet, der mere nøjagtigt ligger umiddelbart syd for krydset mellem Tårnvej og Slotsherrensvej i Rødovre.

Anklagemyndigheden mener, at den 23-årige fik hjælp af tre mænd til at skille sig af med bilen. De fik angiveligt kørt bilen til en autoophugger i Glostrup, hvor den blev skrottet.

Publiceret: 03. Juli 2017 07:41
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!