Billetterne til Smukfest 2016 var væk på omkring 50 dage – i år tog det kun én.
Billetterne til Smukfest 2016 var væk på omkring 50 dage – i år tog det kun én.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Utroligt: Smukfest udsolgt på under fem timer

Partoutbilletter til Smukfest 2017 blev udsolgt rekordhurtigt

Skanderborg Festivaleklub fik en forrygende start på december. Bare fem timer efter salget af partoutbilletter til næste års Smukfest begyndte, kunne en glad Claus Visbye i en pressemeddelelse melde alt udsolgt. “Det er fuldstændigt overvældende. At kunne sælge alle vores partoutbilletter på den allerførste dag og uden at have præsenteret ét eneste navn – det er jo sådan noget man kun kan drømme om,” konstaterer formanden.

“Vi er utrolig glade og ydmyge over for den tillid publikum viser os på denne måde. Det vil få alle os, der laver festivalen, til at gøre alt hvad vi kan for at give vores gæster den bedste Smukfest, vi overhovedet kan lave, når det engang bliver august 2017.”

Ifølge Claus Visby lød tilbagemeldingerne fra gæsterne på årets festival, at det var en rigtig god oplevelse.

“Og mon ikke det har noget at gøre med, at vi nu sælger vores partoutbilletter på rekordtid. Det er en helt fantastisk oplevelse, og vi er enormt glade på Smukfest her i dag,” understreger siger Claus Visbye.

Smukfest præsenterer størstedelen af sit program 1. februar, og 8. februar starter salget af endagsbilletter til Smukfest 2017. Salget af festivalens mange boformer starter 14. december.

Nåede du ikke at købe en partoutbillet, oplyser Smukfest, at der er muligt at blive skrevet på venteliste på smukshop.dk.

Publiceret: 01. December 2016 16:09
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
ERROR: Macro disqus is missing!