Trampede hans søster ihjel: - Han har gjort sindssyge ting
Citattilbud fra TV2/FYN distribueret af Ritzaus Bureau.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

VIDEO: Fynsk kvinde blev tævet ihjel - nu står storebroderen frem

I september blev 23-årige Sara Huus Lind tævet ihjel. Der ventes at falde dom fredag eftermiddag

I september blev 23-årige Sara Huus Lind tævet så voldsomt af sin jævnaldrende kæreste, at hun døde af kvæstelserne. Torsdag startede retssagen i Svendborg mod den nu 24-årige kæreste, der erkender vold med døden til følge, men nægter sig skyldig i manddrab.

Den nu afdøde Saras bror, Benjamin Huus Lind, var til stede i Retten i Svendborg, og han undrer sig over, at den 24-årige gerningsmand ikke husker så meget fra natten, hvor drabet fandt sted. 

"Man kan ikke have gjort så sindssyge ting uden at kunne huske, at man har trampet på et andet menneske. Han må virkelig være kold," siger Benjamin Huus Lind til TV 2/FYN.

Detaljer om drab

Ifølge anklageskriftet tævede den 24-årige mand sin kæreste med slag, spark, skaller og knæspark. Drabet fandt sted i parrets lejlighed på Søgårdsvej i Svendborg.

Flere detaljer er kommet frem i Retten i Svendborg i løbet af torsdagen, og det er naturligvis hårdt at lytte til, når man er bror til den dræbte.

"Det er hårdt. Mange af detaljerne har vi hørt før, og jeg har læst rapporterne, men selvfølgelig er det svært at få det at vide igen, når de sidder og læser op, præcis hvad på hendes krop der er blevet fuldstændig sønderknust, og hvad han har gjort ved hende."

"Det er bare hårdt, og det er ikke nemt at forklare, hvordan man har det. Jeg er vred og ked af det," fortæller Benjamin Huus Lind.

Døde på OUH

Efter at have tævet sin 23-årige kæreste gik voldsmanden efterfølgende op til sin overbo og bad ham ringe efter en ambulance. Det skete ved 1.30-tiden natten til lørdag den 17. september.

Politiet anholdt manden uden dramatik, og Sara Huus Lind, der på dette tidspunkt fortsat var i live, blev kørt til Odense Universitetshospital. Hun døde af sine kvæstelser ved femtiden samme lørdag morgen.

Under grundlovsforhøret dagen efter drabet mødte den ansigtstatoverede gerningsmand op i retten iført hospitalstøj og håndjern. Hans eget tøj havde været smurt ind i blod.

Der forventes at fælde dom i Retten i Svendborg fredag eftermiddag. 

Citattilbud fra TV2/FYN distribueret af Ritzaus Bureau

(jtc)

Publiceret: 19. Maj 2017 09:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!