Jørn Bonnesen udtaler sig om sagen.
Videomateriale: TV2/Fyn via Ritzau
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

VIDEO: Pytlick har aldrig sagt, at det er forbudt at blive gravid

I de seneste dage har den tidligere kvindelandsholdstræner i håndbold Jan Pytlick været i modvind efter Håndbold Spiller Foreningen kritiserede Pytlick for sine udtalelser om sine spilleres graviditeter.

Jan Pytlick nægtede sine udtalelser, og mente, at han var blevet misforstået, og det bakker hans trup nu op om. 

Spillerne i truppen har udsendt en pressemeddelelse, hvori de bekræfter, at der har været talt om frustrationer i forbindelse med spilleres graviditet, men der har ikke været tale om et forbud mod graviditet. 

"Vi havde tidligere på ugen et møde med cheftræner Jan Pytlick, hvor der blev luftet nogle frustrationer, da tre af holdets spillere er gravide," skriver Odense Håndbold-spillerne, og fortsætter: 

"På det møde har Jan Pytlick dog IKKE sagt, at det er forbudt at blive gravid i Odense Handball Club A/S. Alle spillere har faktisk stor forståelse for klubbens udfordringer, og for den sags skyld alle klubber, men som spillere forbeholder vi os naturligvis retten til at blive gravide når som helst, som alle andre."

 

Pytlick beklager misforståelsen

Bestyrelsesformand i Odense Håndbold Jørn Bonnesen har talt med både spillere og Jan Pytlick.

"Jan Pytlick har såvel overfor ledelsen som spillertruppen bestridt, at han har udtalt, at det er forbudt eller uacceptabel at blive gravid i klubben. Han har beklaget, hvis hans ordvalg er blevet misforstået. Jan Pytlick har udtalt sig i frustration over den indflydelse graviditeterne får på det projekt, som han står i spidsen for," siger Jørn Bonnesen til TV2/FYN.

 

(jdr)

Publiceret: 17. Marts 2017 09:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen.dk

ANNONCER
Se flere
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
ERROR: Macro disqus is missing!