112
Arkivfoto
Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Vil straffe indvandrerforældre efter ballade i svømmehal: 10-årige drenge gik amok og kaldte personalet for "ludere"

 

Det skal være muligt at straffe indvandrerforældre i Greve Kommune, hvis deres børn skaber utryghed og laver ballade. Det mener Venstres byrådsmedlem og kommende formand for Greve Kommunes integrationsudvalg, Morten Dahlin. Forslaget kommer i kølvandet på en flok drenge af anden etnisk herkomst end dansk, der gik amok og skabte utryghed i en svømmehal.

LÆS OGSÅ: En flok på 7-8 drenge i alderen 10 til 14 år amok i svømmehal: Politiet måtte gribe ind

Det skriver TV 2.

"Vi har haft episoder før. Blandt andet tidligere i år med en hel gruppe af indvandrerdrenge, hvor vi satte hårdt mod hårdt og tog en snak med deres forældre. Både politi og kommune var inde over. Fra politisk hold fik vi flere og flere klager fra borgere, der sagde, at de følte sig utrygge og ikke havde lyst til at tage deres børn med i svømmehallen," siger Morten Dahlin til TV 2 Lorry.

I svømmehallen er der nu ansat en vagt, der skal holde orden. Men alligevel mener Mortan Dahlin, at man for eksempel kunne tage børnepengene fra forældrene som straf. Så når Morten Dahlin bliver formand i integrationsudvalget den 1. januar, så skal reglerne strammes.

"Hvis man er ti år og går ned i en svømmehal og kalder personalet for ludere og skaber så meget ballade, at politiet må tilkaldes, så er der noget helt galt med forældrerollen. Der skal vi turde at sætte hårdt mod hårdt. Det kan blandt andet være, at vi går ind og tager børnepengene fra forældrene, for vi gider ikke finde os i denne her opførsel," siger Morten Dahlin til TV 2 Lorry.

Publiceret: 13. December 2017 06:29
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen.dk

Seneste 112
Tilmeld dig 112-nyhederne
Skriv din mailadresse og klik på tilmeld
Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt