Arkivfoto: Michael Wullf
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Voldtægtsmand efterlyses: Har muligvis friske bid-sår i ansigtet

En kvindelig hundelufter har anmeldt, at hun blev forsøgt voldtaget på åben gade lørdag den 30. december ved middagstid. Gerningsmanden og vidner efterlyses

 

Københavns Vestegns Politi vil gerne i kontakt med et hold cykelryttere, som kørte på stisystemerne i Risby Mark ved Oxbjergvej i Glostrup lørdag den 30. december ved middagstid. Rytterne kan nemlig have set noget i forbindelse med et brutalt voldtægtsforsøg, som skulle være begået ved middagstid på stisystemet i Risby Mark ved Oxbjergvej i Vestskoven i Glostrup.

Før forbrydelsen skete, kørte cykelrytterne forbi stedet, hvor en kvindelig hundelufter kort efter blev overfaldet. Der er tale om et 6-7 cykelryttere på racercykler, som kom fra vest og først krydsede Nordre Ringvej (Ring 3) via cykelbroen og derefter cyklede videre ad stisystemet i østlig retning mod Oxbjergvej.

Minutter efter gik kvinden ad samme rute, hvor hun blev overfaldet af en kraftig mand på 40-50 år, 180-185 cm høj med skægvækst. Han var iført en mørk hue, mørke vanter og mørk jakke. Han var mørk i huden og af en anden etnisk oprindelse end dansk.

Under voldtægtsforsøget gik kvindens hund til modangreb på manden, og bed ham angiveligt i ansigt eller på halsen.

"Vi vil meget gerne høre fra cykelholdet. Men vi hører også gerne fra andre, som har set eller hørt noget mistænkeligt på stisystemet – f.eks. en mand med friske sår i hoved eller på halsen," siger efterforsker Steffen Johannesen fra Københavns Vestegns Politi.

Publiceret: 02. Januar 2018 13:38
Leveret af Lokalavisen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen.dk

Lokalavisen.dk
Seneste
Lokalavisen.dk
Mest læste
Lokalavisen.dk
112
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt