Arkivfoto

Arkivfoto

Fangeflugt i Hillerød

Politiet jagter lige nu en 23-årig mand, der stak af fra Retten i Hillerød torsdag eftermiddag

Af
Martin Warming

Martin Warming

En større politistyrke leder lige nu efter en 23-årig algerisk mand, der for kort tid siden stak af fra Retten i Hillerød.
Den 23-årige mand, der sad varetægtsfængslet for overtrædelse af udlændingelovgivningen, har ifølge Lokalavisen.dk's oplysninger flere voldssager bag sig, men der er ikke noget, der tyder på, at han er farlig, lyder vurderingen fra pressekoordinator Henrik Suhr fra Nordsjællands Politi.
"Ifølge mine foreløbige oplysninger handlede den aktuelle sag om overtrædelse af udlændingelovgivningen, og han skulle formentlig fremstilles med henblik på udvisning af landet. Jeg ved ikke meget mere lige nu," siger Henrik Suhr.
Den 23-årige mand sad varetægtsfængslet i Sandholmlejrens asylfængsel, og det var altså i forbindelse med et retsmøde i Retten i Hillerød, at han tog flugten.
"Jeg ved endnu ikke, om det var i forbindelse med selve retsmødet, eller om det var på vej til eller fra retten, han stak af fra de to betjente. Men lige nu leder vi efter ham rundt omkring på S-togsstationer og andre steder, hvor vi kan forestille os, han har søgt hen," fortæller Henrik Suhr.
Den 23-årige fange beskrives som 170 centimeter høj og kraftig af bygning. Han har sort, kruset hår og han var iført en sort kasket, mørke nylonbukser og en mørk jakke eller overdel.
Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon 114, hvis man har oplysninger i sagen.

Publiceret 08 January 2009 14:00