Flere biler måtte omdirigeres. Foto: Iben Mathilde Forstholm

Flere biler måtte omdirigeres. Foto: Iben Mathilde Forstholm

Uheldig torsdag på motorvejen

Bilisterne måtte se sig ekstra for på Helsingørmotorvejen, der var plaget af uheld og tabt gods

Af
Pernille Kristensen

Torsdag var en ekstra travl dag på Helsingørmotorvejen, for i løbet af dagen skete der adskillige ulykker og hændelser, der lagde hindringer i vejen for trafikken.


Allerede klokken 06.09 måtte politiet rykke ud til den første ulykke. Mellem frakørsel 9 Hørsholm C og frakørsel 7 Kokkedal var en personbil og en lastbil stødt sammen i nordgående retning. Heldigvis var ingen af de implicerede parter i ulykken kommet slemt til skade, men de havarerede biler og oprydningen efter dem generede trafikken frem til klokken 06.50, hvor politet og redningsmandskab havde fået ryddet op på stedet.


Klokken 11.43 var den gal igen. Her var en personbil og en varebil stødt sammen på den sydgående frakørsel 7 ved Kokkedal. To ambulancer blev sendt til stedet, og det var nødvendigt at skære bilist fri fra personbilen. Først en time senere kunne politiet lukke op for normal færdsel på stedet igen. Ifølge Nordsjællands Politi slap begge bilister uden større skader.

Hen på eftermiddagen var der andet end biler på motorvejen. Således måtte DRs trafikradio klokken 13.21 advare om, at der nu lå en tabt tagbøjle på motorvejen ved Hørsholm. Klokken 14.35 skulle bilisterne atter være ekstra varsomme. Da kunne trafikradioen rapportere, at et havareret køretøj holdt i vejen på den sydgående del af motorvejen mellem frakørsel 9 Hørsholm C og frakørsel 10 Hørsholm S.

Publiceret 08 January 2009 17:00