Politiet har ikke fået mange henvendelser i sagen om den forsvundne Vedat Karats fra Farum.

Politiet har ikke fået mange henvendelser i sagen om den forsvundne Vedat Karats fra Farum.

Stadig ingen spor af Vedat

Politiet har indstillet eftersøgningen af den 62-årig Vedat Karatas, der har været forsvundet siden fredag

Af
Martin Warming

Martin Warming

Nordsjællands Politi har indstillet eftersøgningen af den 62-årige Vedat Karatas, der sidst blev set fredag morgen klokken 6, da han forlod sit hjem på Ryttergårdsvej i Farum.
Politiet har siden hans forsvinden finkæmmet de områder, hvor man mente, at han kunne kunne være søgt hen, men indtil videre uden held, fortæller vicepolitikommissær Steen Nonbo fra Nordsjællands Politi.
"Vi har ledt højt og lavt, og vi har talt med familien, men der er desværre ikke noget nyt. Vi har ikke umiddelbart flere steder, vi kan lede, så nu indstiller vi eftersøgningen indtil på torsdag, hvor vi vil kigge på sagen igen," siger Steen Nonbo.

Kun få henvendelser

Politiet offentliggjorde fredag eftermiddag et billede af Vedat Karatas, men selv om flere medier har vist billedet, er der ikke kommet mange henvedelser i sagen. Heller ikke en efterlysning på TV2-Lorry mandag aften gav noget resultat.
"Så umiddelbart har vi ikke så meget mere at rive i," siger Steen Nonbo, der stadig opfordrer folk til at henvende sig til politiet, hvis de har nogle oplysninger i sagen.

Signalement af Vedat Karatas:

Vedat Karatas beskrives som cirka 163 centimeter høj og almindelig af bygning. Han har gråt hår og overskæg, brune øjne og han bærer læserbriller og har en hurtig gang. Da han forsvandt, var han iført mørke bukser, lange underbukser, en sort dunvest og inde under det en gul halvlang ski-jakke med blå stafferinger ved hovedet. Han bar sorte sko af typen 'snickers'.

Publiceret 20 January 2009 15:07