Tævet med trækæppe af tæskehold

Udstyret med trækæppe trængte to mænd i nat ind til en borger i Gilleleje og smadrede hans hjem som hævn for interne stridigheder

Af
Jesper Lundh

To mænd bevæbnet med trækøller smadrede i nat en mands hjem i Gilleleje og overfaldt beboeren med slag. De to mænd dukkede op på mandens bolig på Askelundsvej i Gilleleje kort før midnat og smadrede både inventar og ruder i huset.
"De brød ind i huset og smadrede mindst seks ruder og ejeren fik også nogle knubs - men dog ikke af alvorlig karakter. Vi har lidt svært ved at finde ud af motivet til overfaldet, men angiveligt hænger det sammen med nogle lokale chikanerier, hvor offeret skulle have talt dårligt om de to mænd i lokalmiljøet," lyder det fra vagtchef Erik Skriver til ekstrabladet.dk.

Det lykkedes husets ejer, der er af udenlandsk oprindelse, selv at ringe til alarmcentralen, mens overfaldet stod på. De to gerningsmænd - på 44 og 33 år - nåede kun lige at flygte fra stedet, da de blev pågrebet af politiet på Helsingevej. De er nu begge anholdt og sigtet for både hærværk og vold.

"Vi kender den 44-årige særdeles godt for vold i forvejen. Vi er ved at finde ud af, om han skal fremstilles," siger vagtchefen til avisen.

Publiceret 17 June 2009 11:57