Nygift golftræner fængslet:

Sigtet for at smugle 150 kilo amfetamin

34-årig golf- og fitnesstræner varetægtsfængslet i tre uger efter fund af narko, skarpladt pistol og sprængstoffer i hans hjem

Af
Jesper Lundh

En 34-årig mand fra Hørsholm står ifølge politiet bag indsmugling af mindst 150 kilo amfetamin, som han angiveligt havde planer om at sælge videre. På mandens bopæl fandt politiet desuden sprængstoffer og en ladt pistol.
I går blev den nygifte golf- og fitnesstræner varetægtsfængslet i tre uger. Det skete efter et grundlovsforhør i Helsingør, hvor han for øjnene af sin gravide kone nægtede sig skyldig - og i øvrigt nægtede at svare på spørgsmål. Det skriver Frederiksborg Amts Avis fredag.
Politiet mener, at den 34-årige har forbindelse til en stor nordsjællandske narkoring, som involverer rockerklubben Bandidos og polske kriminelle.
Manden blev onsdag anholdt ved en razzia på bopælen på Stolbergsvej i Hørsholm, hvor politiet blandt andet beslaglagde mandens Audi, en anden bil, otte kilo metaamfetamin, et halvt kilo kokain, halvandet kilo plastisk sprængstof, detonatorer og en skarpladt pistol.
Ved gårsdagens grundlovsforhør lød anklagen kun på besiddelse af mindst fire kilo amfetamin og et halvt kilo kokain. Når han alligevel er sigtet for at besidde langt mere narko, end der blev fundet ved razziaen, er det fordi politiet ifølge Frederiksborg Amts Avis mener, at han er en del af narkosagen fra Skærød ved Helsinge den 10. maj - en sag der i følge politiet handler om indsmugling af mindst 100 kilo hård narko.
I den sag sidder to mand allerede fængslet - blandt andet en toprocker fra Bandidos.

null

Publiceret 26 June 2009 10:37