Modelfoto

Modelfoto

Jetset-dronningen bliver narko-tiltalt

Politiet har besluttet, at den 40-årige nordsjællandske erhvervskvinde, der er beskyttet af et navneforbud, skal for retten

Af
Kim Belmark

Kim Belmark

Københavns Politi har besluttet at rejse narko-tiltale mod den meget omtalte nordsjællandske, 40-årige jetset-dronning, som er beskyttet af et retsligt navneforbud.

Kvinden, der færdes hjemmevant på de røde løbere, og som er dus med de kongelige, blev fremstillet i grundlovsforhør i slutningen af juli, sigtet for at være i besiddelse af i alt 140 gram kokain. Hun blev løsladt, og der blev nedlagt et stormomsust navneforbud - for flere medier, herunder lokalavisen.dk, havde allerede offentliggjort hendes navn på nettet.

Det er bt.dk og ekstrabladet.dk, der har fået bekræftet, at jetset-donningen ikke slipper for tiltale og retssag.

"Vi vælger jo ikke at sigte nogen, hvis ikke vi mener, at sagen holder vand. Nu er vi nået så langt, at anklageskriftet vil ligge klar indenfor 14 dage," oplyser politikommissær Steffen Th. Steffensen fra Københavns Politi til ekstrabladet.dk.

Ifølge sigtelserne fra grundlovsforhøret i juli skulle kvinden, der blandt andre omgås venner som kronprins Frederik, Michael Laudrup, Aqua-Lene og Bent Fabricius-Bjerre, over flere omgange have modtaget narko, 20 gram pr. gang, som hun skulle levere videre for en af sine bekendte.
Kvindens forsvarer Jørgen Lange har hele tiden hævdet sin klients uskyld. Han har kaldt politiets sigtelser for grundløse og været overbevist om, at politiet måtte frafalde sigtelserne imod hende.

Publiceret 16 October 2009 15:42