Unge overfaldet med brosten

Tre teenagedrenge fra Værløse overfaldet af en gruppe drenge i 13-15-års alderen

Af
Jesper Lundh

Med spark, slag og en brosten kastet mod hovedet overfaldt en gruppe på syv til otte drenge i 13-15-års alderen tre teenagere på henholdsvis 16 og 17 år. Overfaldet skete kort før klokken et natten til i går på Kollekollevej i Værløse.

"De kom gående, og uden forudgående kontakt blev de overfaldet," siger vagtchef ved Nordsjællands Politi politikommissær Søren Bjørnestad ifølge Ritzau til Frederiksborg Amts Avis.

Der blev kastet en brosten mod den enes hoved, så han blødte, hans kammerat blev væltet og sparket og slået, og den tredje blev tildelt adskillige slag af gerningsmændene, der ville have penge fra deres ofre. Ifølge Nordsjællands Politi fik de dog ikke noget udbytte ud af overfaldet.Signalementet af de syv-otte gerningsmænd er sparsomt.

Nogle af dem havde lys hud, andre var mørkere, de bar alle sorte jakker og var i alderen 13 til 15, oplyser Søren Bjørnestad.

"De forurettede er meget rystede, og vi har ikke kunnet afhøre dem tilstrækkeligt. Vi har aftalt, at de henvender sig til Lyngby Politi mandag med deres forældre, og så påbegynder vi efterforskningen," siger han. Ingen af de tre er kommet alvorligt til skade, men drengen, der fik brostenen i hovedet, blev kørt på skadestuen i ambulance.

Publiceret 26 October 2009 08:11