Lisbets kæreste har hængt sig i Århus Arrest

Den 42-årige kæreste til Lisbet Nielsen har hængt sig i arresten lørdag eftermiddag

Sagen om den forsvundne Lisbet Nielsen fra Risskov fortsætter sin tragiske udvikling. Lørdag eftermiddag blev kæresten til den 46-årige kvinde fundet død i arresten i Århus. Det skriver JP Århus.
Den drabssigtede kæreste til den forsvundne Lisbet Nielsen har begået selvmord i arresten i Århus. Den 42-årige mand skulle have været fremstillet i grundlovsforhør kl. 14.00 i Århus.
Her ville han være blevet præsenteret for en drabssigtelse for tredje gang i sit liv. Manden har tidligere ved kvælning dræbt to unge kvinder i Vestjylland.
Den sigtedes forsvarer, Hans Kjellund, fortæller til jp.dk, at han kl. 13.15 blev kontaktet af politiet og fik at vide, at den 42-årige havde begået selvmord i cellen.
Forsvareren har lovet politiet ikke at fortælle, hvordan sigtede begik selvmordet. Han vil heller ikke svare på, om manden har efterladt et afskedsbrev.
Cellen, hvor Lisbet Nielsens kæreste sad, er forseglet, og politiets teknikere skal nu undersøge den nærmere.
Ifølge forsvareren bliver Statsadvokaten måske involveret i sagen.
- Det er noget skidt. Vi har ikke overblik endnu, siger efterforskningsleder Peter Grove fra Østjyllands Politi om mandens skæbne.
Hvordan sagen kunne udvikle sig så dramatisk, vil ingen svare på.
Retspersonalet fandt den sigtede ca. kl. 12.30, og det vides ikke, hvornår manden senest var blevet tilset, skriver JP Århus.

null

Publiceret 31 October 2009 16:30