Flere naboer lagde søndag formiddag blomster og tændte lys foran opgangen på Nivåhøj 61. Siden er mængden af blomster, hilsner og bamser kun vokset.

Flere naboer lagde søndag formiddag blomster og tændte lys foran opgangen på Nivåhøj 61. Siden er mængden af blomster, hilsner og bamser kun vokset.

Facebook-gruppe minder døde børn fra Nivå-brand

Støtten strømmer ind til mor, der mistede alt ved brand på Nivåhøj lørdag aften

Af
Pernille Kristensen

Også på internettet strømmer støtten og sympatien nu ind til moderen for de to børn, der på tragisk vis omkom i en brand i Nivå lørdag aften. Således er der oprettet en Facebook-gruppe, der på bare halvandet døgn har samlet mere end 4.000 medlemmer under overskriften "R.I.P. - Til minde om de 2 børn der omkom i branden 26/12/09".

BESØG GRUPPEN HER:
Gruppen har til formål at give både moralsk og økonomisk støtte til den 27-årige mor, der ved den voldsomme brand mistede sin to-årige datter, sin fire-årige søn, fik totalskadet sin lejlighed og stadig har sin mor, der passede børnene lørdag aften, i koma på Rigshospitalet.
Derfor håber stifterne også, at så mange som muligt vil donere penge til den 27-årige mor på en konto, der er oprettet til formålet, så hun ikke også har det at tænke på i denne svære tid.
"Der er oprettet en konto, så der kan doneres til Anja som har mistet alt ved denne brand. Vi håber, at i vil støtte os. Alle beløb er velkomne, store som små, og vi garanterer at der vil komme en personlig hilsen til jer, der donerer. Anja har intet at vende tilbage til, og vi håber, at I alle vil hjælpe," lyder budskabet på Facebook-gruppen.
Der er desuden arrangeret en mindehøjtidelighed tirsdag aften klokken 17, hvor alle er inviteret til at tænde et lys for de to små børn uden for opgangen på Nivåhøj 61, hvor branden tog livet fra dem.

Publiceret 28 December 2009 09:10