Søndag formiddag blev de første blomster og lys sat foran opgaven ved Nivåhøj 61. Siden er antallet blot vokset.

Søndag formiddag blev de første blomster og lys sat foran opgaven ved Nivåhøj 61. Siden er antallet blot vokset.

Nivå-familie får støtte fra hele landet

Både moralsk og økonomisk opbakning til familien, hvor to børn i weekenden mistede livet i tragisk brand i Nivå

Af
Pernille Kristensen

Støtten fortsætter med at vælte ind til Anja Ulvedal Jensen fra Nivå, der natten til søndag mistede sine to børn på to og fire år, sin lejlighed og sin hund i en voldsom brand på Nivåhøj 61.
Men støtten er ikke blot moralsk, for siden søndag har over 20.800 mennesker fra hele landet meldt sig ind i støttegruppen "Til minde for de 2 børn der omkom i branden d. 26/12/09" på Facebook, og rigtig mange har også valgt at donere penge på den konto, der er oprettet i samme skynding. En konto, der skal hjælpe den 27-årige kvinde med at komme praktisk på fode igen efter den tragiske hændelse.
Således er der tirsdag eftermiddag samlet mere end 20.000 kroner ind.
Man kan bidrage til indsamlingen på følgende kontonummer: 1551 - 1421018.
Tirsdag eftermiddag er der desuden arrangeret en mindehøjtidelighed foran opgangen Nivåhøj 61. Her har 635 medlemmer alene af Facebook-gruppen og sandsynligvis en del mennesker derudover meldt deres ankomst for at mindes de to omkomne børn og markere støtten til deres mor.
Mormoren, der passede de to børn, holdes stadig i kunstigt koma, men meldes ellers i stabil tilstand. Hun skal afhøres af politiet om branden, når hun er i stand til det, ligesom de tekniske undersøgelser på brandstedet endnu ikke er afsluttet.

Publiceret 29 December 2009 15:28