Modelfotro: Colourbox.

Modelfotro: Colourbox.

Jetset-dronning havde nummer til pushers 'hemmelige telefon'

Storpusher var forbi sit narkolager, inden han mødtes med jetset-kvinden, som havde nummer til storpusherens 'hemmelige telefon'

Af
Af Jesper Lundh/ eb.dk

Ultra korte møder. Indholdsløse telefonsamtaler. Og en telefon som kun fem personer havde nummeret til. Det var oplysninger som blev lagt frem i retten, da en af de narkobetjente, som har efterforsket sagen mod den 40-årige nordsjællandske jetset-dronning, afgav vidneforklaring om narkosagen.

Han forklarede i følge Ekstra Bladet , at telefonaflytninger var med til at fælde erhvervskvinden, der er omfattet af navneforbud.
"Deres samtaler var uden indhold. Der blev ikke talt om noget om, hvad man skulle tale om, eller hvorfor man skulle mødes - blot hvor og hvornår man skulle mødes," forklarede politimanden fra narkopolitiet ifølge Ekstra Bladet.
"Ofte gik samtalerne således: Kan vi mødes, du ved hvad jeg mener," sagde betjenten, mens jetset-kvinden ifølge avisen demonstrativt sad næsten med ryggen til betjenten.
Han forklarede desuden, at man ud fra masteforhold, der kortlægger de tiltaltes færden via mobiltelefoner, afslører at møderne mellem de to ofte varede meget kort, ca. 10 minutter, hvorefter de gik hver til sit.

"Ved et flertal af de syv møder, var JL (storpusheren, red.) forbi sit lager, inden han mødtes med kvinden, uddybede politimanden i retten.

I går måtte jetset-kvinden redegøre for i alt ni møder med den 37-årige storpusher, som anklager Thomas Brædder mener blev brugt til kokainoverdragelse. Det er netop disse møder, som politimanden nu gengiver sin indsigt i.

Under anholdelsen af den 37-årige fandt politiet to telefoner i mandens bil. Den ene, som var skilt ad, lå skjult under førersædet. Ifølge politibetjenten, var det kun en meget begrænset gruppe af mennesker, der havde nummeret til denne telefon. En telefon som i efterforskningen refereres til som 'den hemmelige telefon'.

- Det var en kreds på ca. 4-5 personer, som havde nummeret til telefonen. Herunder kvinden, sagde narkobetjenten ifølge Ekstra Bladet .


null

Publiceret 29 January 2010 12:29