Modelfoto af Chihuahua.

Modelfoto af Chihuahua.

Indbrudstyve løb med Paris Hilton-hund

Beboerne i lejlighed i Harlev mistede ikke blot smykker og bærbare pc'ere, men også deres hund ved et indbrud

Af
Af Jeppe Rafn

En eller flere indbrudstyve nøjedes ikke med at stjæle de sædvanlige værdigenstande under et indbrud i en lejlighed på Lillering Rødlundvej i Harlev vest for Århus.
Tyvene stjal smykker og to bærbare pc'ere, men lejighedens beboere er formentlig mere kede af, at deres Chihuahua hund også blev stjålet. Chihuahuaen er en lille hund, som ikke mindst er kendt, fordi Paris Hilton og andre kendisser har kastet sin kærlighed på den lille hund.
"Vi har før set, at der bliver stjålet dyre racehunde, men det er absolut ikke hverdagskost, så vi studser noget over det, når det sker. Vi kan selvfølgelig ikke vide, om hunden er blevet stjålet, eller den er løbet væk i forbindelse med indbruddet. Tyve tænker ikke altid over at lukke døren efter sig, når de forsvinder, og vi må da håbe for ejeren, at hunden hurtigt dukker op igen," siger politikommissær Mogens Brøndum, Østjyllands Politi.
Indbruddet er sket onsdag 10. februar mellem kl. 17 og kl. 21.40, hvor tyvene skaffede sig adgang til lejligheden ved at bryde et vindue op, formentlig med et koben.
Chihuahua hundens farve er lyscreme, og den er forsynet med en mikrochip med nr. Batch PT76418,00 Pet Id : FDXB ISO,12MM.

Publiceret 11 February 2010 10:25