Arkivfoto

Arkivfoto

Lille dreng slæbt med på tyvetogt

Tre voksne og en lille dreng begik søndag aften tricktyveri i Farum

Af
Martin Warming

Martin Warming

Det er nok de færreste, der vil betegne det som en god og sund fritidsinteresse, da en bare syv-otte-årig dreng af tyrkisk afstamning blev slæbt med på et tyvetogt i Farum søndag aften.
Den lille dreng var sammen med en mand og to kvinder - alle af tyrkisk afstamning - der omkring klokken 20.30 begik et såkaldt tricktyveri mod en villaejer på Hestetangsvej, oplyser Nordsjællands Politi.
De fire personer skaffede sig adgang til huset på Hestetangsvej under påskud af, at de var blevet tørstige, men mens husets ejer hentede et glas vand til dem, forsynede de sig med både en pengekasse, en pengepung og smykker.
Den hjælpsomme husejer opdagede først tyveriet, da den tyrkiske tyvebande var forsvundet.

Politiet vil meget gerne høre fra personer, der har set noget i forbindelse med tricktyveriet eller har andre oplysninger i sagen.
Den mandlige tricktyv beskrives som 20 til 25 år, mørklødet, cirka 165 centimeter høj, almindelig af bygning og han har mørkt, glat hår. Den ene kvinde beskrives som cirka 20 til 25 år, mørklødet, cirka 160 centimeter høj, almindelig til slank af bygning og med skulderlangt hår, mens den anden kvinde beskrives som cirka 35 til 40 år, mørklødet, tynd og med mørkt hår.

Den lille dreng er formentlig omkring syv til otte år gammel. Han er cirka 120 centimeter høj, almindelig af bygning og har mørkt hår.

Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon 49 27 14 48 eller 1-1-4.

Publiceret 01 March 2010 11:12