Gratist strammede slipset om halsen på S-togsrevisor

Hidsig passager ville slippe for at betale bøde og overfaldt S-togsrevisor

Af
Af Carsten Pedersen

En S-togsrevisor blev onsdag aften overfaldet på Ordrup Station af en 30-årig mand fra Holbæk, der havde rejst som gratist med S-toget.

Manden var én ud af en gruppe på 3 mænd, som ikke havde lyst til at forevise deres rejsehjemmel, da en S-togsrevisor spurgte til deres billetter.

S-togsrevisorerne fik derfor de 3 mænd til at stige af på Ordrup Station, hvortil politiet blev tilkaldt klokken 18.37, for at få tjekket mændenes identitet.

Mens S-togsrevisorerne og de 3 mænd ventede på den tilkaldte politipatrulje, opstod der tumult og et mindre slagsmål på perronen.

Det kulminerede, da en af S-togsrevisorerne blev væltet omkuld af den 30-årige mand fra Holbæk, som ville befri sin kammerat, der blev holdt fast af S-togsrevisoren.

Da S-togsrevisoren lå på perronen, greb den 30-årige mand fat i revisorens uniformsslips og strammede til.

Han slap dog selv grebet igen og den tilkaldte patrulje, som i mellemtiden var nået frem til stationen, anholdt den 30-årige mand, som nu er blevet sigtet for vold mod tjenestemand i funktion.

Vagtchefen ved Nordsjællands Politi betragter det, som værende en desperat handling for at slippe fri, før politiet kom til stedet og ikke som et decideret kvælningsforsøg af S-togsrevisoren.

Det oplyser vagtchefen ved Nordsjællands Politi i dag til lokalavisen.dk

Publiceret 01 April 2010 12:12