Martin Foldgast, fotojournalist og bror til den tidligere professionelle fodboldspiller Peter Foldgast., har været forsvundet i snart to uger.

Martin Foldgast, fotojournalist og bror til den tidligere professionelle fodboldspiller Peter Foldgast., har været forsvundet i snart to uger.

Forslået Martin Foldgast set torsdag

Tip fra vidne: Eftersøgningshold har været i Ølsted ved Frederiksværk for at lede efter savnede og forsvundne Martin Foldgast

Af
Kim Belmark

Kim Belmark

Et vidne har oplyst, at hun torsdag eftermiddag har set den savnede og efterlyste Martin Foldgast ved SuperBrugsen i Ølsted i Nordsjælland. Ifølge kvinden så Martin Foldgast ud til at være forslået og med et sår under venstre øje.

Efter dette tip har et privat eftersøgningshold været i Ølsted for at lede efter Martin Foldgast. Desværre forgæves.

Brian Haagen Hansen, som er en af ankermændene i den private eftersøgningsgruppe, skriver torsdag aften på Facebookgruppen 'Hjælp os med at finde Martin Foldgast:

"Vi har lige været i Ølsted. Der er en kvinde, der kort efter kl. 17.00 har set en mand komme gående overfor Brugsen: Manden så ud til at kunne være 40 år, over 180 cm, almindelig af bygning, forslået/sår under venstre øje, han var iført en mørk hættetrøje (hætten over håret) og havde kommunefarvet hår. Har gik ...med en cykel, havde en Kvickly-plastikpose og rodede måske med en mobiltelefon. Hun mener, at det vel kunne være Martin."

"Vi skal finde og tale med den person (svarende til signalementet: såret, den mørke trøje med hætte), som tilsyneladende har opholdt sig i Ølsted med mellemrum i de seneste dage," skriver Brian Haagen Hansen i en update på Facebookgruppen, som du kan besøge eller hjælpe her.

Den savnede, 34-årige freelance fotojournalist Martin Foldgast beskrives af sin familie som maniodepressiv, men ikke til fare for andre end sig selv.

null

Publiceret 29 April 2010 22:15