Arkivfoto: John Jessen Hansen

Arkivfoto: John Jessen Hansen

16-årig pige banket bevidstløs og sex-krænket på Roskilde Festival

Også en 19-årig kvinde blev udsat for sex-overgreb, da hun sad og tissede ved et hegn på Roskilde Festivalen

Af
Kim Belmark

Kim Belmark

To unge kvinder har været udsat for sexoverfald i nat på Roskilde Festival, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

I nat klokken 01.05 fik politiet en anmeldelse om et overfald på en 16-årig pige, der på teltpladsen ved E63/E64 sad og tissede ved et hegn. Hun fik et knytnæveslag i hovedet, og hun mistede tilsyneladende bevidstheden som følge af slaget. Da hun kom til sig selv igen, var hendes trusser revet i stykker, oplyser politiet.

Pigen har ingen ide om, hvad der var foregået, og hun blev senere på natten undersøgt på Center for Voldtægtsofre, ligesom politiet har undersøgt gerningsstedet med hunde. Der er intet signalement af manden, og politiet søger derfor vidner til overfaldet.

Kort tid før dette overfald modtog politiet en anmeldelse fra teltområde P 12, Roskilde Festivalen, hvor en 19-årig kvinde fra København sad og tissede, da en mand havde lagt hende ned og holdt hende for munden samtidig med, at han forsøgte at tage hendes trøje af.

Kvinden råbte op, og manden forsvandt. Manden beskrives som 20-30 år, muligvis af arabisk udseende, spinkel af bygning. Også i denne sag efterlyser politiet vidner.


Publiceret 01 July 2010 09:20