Psykisk syg blaffer overfaldt kvindelig bilist

31-årig psykisk syg jyde standsede 47-årig kvindelig bilist

En 47-årig kvindelig bilist fra Skibby blev fredag nat standset af en 31-årig psykisk syg mandlig blaffer på Skovvejen i Sønderby tæt på Skibby.

Den 31-årige psykisk syge mand fra Kolding trådte ud på vejbanen, og signalerede til den 47-årige kvinde om at standse.

Kvinden trak ind til siden og stoppede bilen, hvorefter den 31-årige mand fortalte hende, at han var "strandet", og han forlangte derfor, at hun skulle køre ham til Roskilde.

Da den 47-årige kvinde ikke ønskede at efterkomme mandens krav, blev han så ophidset, at han først brækkede vinduesviskerne af kvindens bil, for dernæst at smadre sideruden der splintredes, og gav kvinden flere snitsår i ansigtet.

Hos Nordsjællands Politi blev hændelsen anmeldt klokken 02.06, og blot fire minutter senere, klokken 02.10, modtog man endnu en anmeldelse om en ukendt mand, som denne gang bankede på døren ind til en villa på Skovvejen i Sønderby, og fortalte at han var strandet.

Nordsjællands Politi sendte derfor en patrulje til adressen, hvor man ganske rigtigt fandt den 31-årige mand, som blev anholdt og taget med på stationen.

Da politiet var færdige med afhøringen af den psykisk syge mand, blev han efter eget ønske kørt på Hillerød psykiatriske skadestue.

Publiceret 31 July 2010 13:55