Har du set Arvid kan du kontakte ejerne Jesper og Sine på 5281 9188.

Har du set Arvid kan du kontakte ejerne Jesper og Sine på 5281 9188.

Eftersøgning koster Arvids ejere 30.000 kr.

Hunden Arvid har nu været væk i en uge. Desperate ejere har ledt fra helikopter uden held

Af
Jesper Lundh

For en uge siden stak hunden Arvid af fra sine ejere på en landejendom ved Havdrup nær Roskilde. Siden har hans ejere sat en enorm eftersøgning i gang - men stadig uden held.
Dyreclairvoyante, sporhunde, radio- og avisannoncer samt helikoptereftersøgning blot nogle af de muligheder, som ejerne Jesper og Sine har benyttet sig af. Indtil videre løber regningen op i omkring 30.000 kroner. Dertil kommer en dusør, der i første omgang lød på 10.000 kroner, men som efter et par donationer nu er steget til 14.000 kroner.
"I cool cash er det omkring 30.000 kroner og så kommer dusøren oven i. Men jeg vil gøre hvad som helst. Om jeg så skal ned at låne penge, så gør jeg det. Det er vores børn, det her," fortæller Jesper Sørensen til Lokalavisen.dk.
Hver dag leder han og hans kæreste tre-fire timer i bilen og deler 200 løbesedler ud. Indtil videre har det hele kun mundet ud i en række henvendelser fra folk, der mener at have set Arvid. Og nu er parret ved at være slidt.
"Man tvinger sig selv til at bevare håbet," fortæller en udmattet Jesper Sørensen til Lokalvisen.dk.
Han frygter, at nogen kan have stjålet deres hund, men klynger sig til fortællinger om hunde, der har været væk i 14 dage inden de vendte hjem.
"Det er det, vi har brug for at høre lige nu," siger han.
Arvid og hans mor stak af fra Jesper og Sine i mandags, og kort efter vendte moren tilbage efter en påkørsel. Arvid har været væk siden.
Parret har oprettet en facebookgruppe , der i skrivende stund har næsten 1500 medlemmer, og mange hjælper med eftersøgningen. Arvids ejere kan kontaktes på telefon 5281 9188.

null

Publiceret 06 September 2010 16:51