Kim Aabechs hundehvalp, som nu er genforenet med sin ejer.

Kim Aabechs hundehvalp, som nu er genforenet med sin ejer.

Superligastjernes bortførte hundehvalp er fundet

Lyngbys Kim Aabech lykkeligt genforenet med sin otte måneder gamle hund

Af
Kim Belmark

Kim Belmark

Kim Aabech, Lyngbys superliga-topscorer, har fået sin bortførte hund tilbage. Den kun otte måneder gamle hvalp af racen mops blev fredag den 13. august kidnappet fra en privat have i Hareskovby, hvor den blev passet, mens Kim Aabech spillede kamp for Lyngby Boldklub mod Randers i superligaen. Fodboldspilleren fik sin hund tilbage i løbet af weekenden.

"Ja, det er rigtigt, at jeg har fået hunden tilbage," siger Kim Aabech til Lokalavisen.dk.

Han vil dog ikke fortælle de nærmere detaljer omkring den lykkelige genforening. Men det er sandsynligvis tip fra folk, der har læst artiklerne om fodboldspilleren og hans forsvundne hund, som har givet pote.

"Det er en privat sag, det her. Hunden forsvandt fra haven. Men ingen så, hvordan det gik til, da den forsvandt, og der har ikke været nogen politisag," siger Kim Aabech.

Har hunden lidt overlast, mens den var væk?

"Nej, det tror jeg ikke. Den er glad, men den følger hele tiden efter mig. Men den er blevet lidt af en skødehund, efter at den har været væk," siger Kim Aabech.

Kim Aabechs hund opholdt sig i den private have, hvor den blev passet, mens en anden af familiens egne hunde blev luftet på en gåtur. Da familien kom tilbage, var hunden sporløst forsvundet fra græsplænen. Et vidne fortalte senere familien fra Hareskovby, at en tatoveret mand gik rundt med en mops uden snor og uden halsbånd.

Mopsen er en racehund med stamtavle. Prisen på hundehvalpe af denne race ligger på omkring 10.000 kroner.

Kim Aabech er Lyngby Boldklubs topscorer i superligaen. Foto: Per Kjærbye

Kim Aabech er Lyngby Boldklubs topscorer i superligaen. Foto: Per Kjærbye

null

Publiceret 06 September 2010 15:13