Furesø Kommune har nu besøgt Sonja Olsen i hendes hjem og tjekket det for rotter.

Furesø Kommune har nu besøgt Sonja Olsen i hendes hjem og tjekket det for rotter.

Kommune beklager uheldig oplevelse med død gnaver

Teknisk chef i Furesø Kommune beklager 90-årige Sonja Olsens oplevelse med en død rotte. Og forresten var rotten slet ikke nogen rotte

Af
Jens Berg Thomsen

"Normalt rykker man ikke akut ud, når der er tale om en død rotte. Man beder folk om at skylle ud i toilettet," siger teknisk chef i Furesø Kommune Hans Dyrby Kloch. "Vores rottefænger i kommunen har nu besøgt Sonja Olsen og tjekket efter rotter. Og der var ingen," siger teknisk chef i Furesø Kommune Hans Dyrby Kloch.

Ikke en rotte

Dyret der lå druknet i Sonja Olsens toilet viste sig slet ikke at være en rotte, men en såkaldt halsbåndsmus. Alligevel kalder Hans Dyrby Kloch Sonja Olsens oplevelse "beklagelig". "Kommunen hjælper ikke borgerne med skadedyr som mus. Men derfor er det selvfølgelig en beklagelig oplevese, Sonja Olsen har haft," siger Hans Dyrby Kloch. Da Sonja Olsen fandt dyret i første omgang lovede Furesø Kommune at komme ud til hendes hjem og fjerne det. Halsbåndsmus findes ikke i kloakerne, så derfor vurderer Hans Dyrby Kloch, at dyret er faldet ned i toilettet og er druknet.

null

Publiceret 09 September 2010 18:27