Lørdagsavisen.dk's fotograf, Jørgen Chr. Jørgensen, var på pletten da politiet rykkede ind i Ellemarken i Køge.

Lørdagsavisen.dk's fotograf, Jørgen Chr. Jørgensen, var på pletten da politiet rykkede ind i Ellemarken i Køge.

Politiet finder tre skydevåben i jagt på drabsmand

Talstærke politistyrker ransager kælderrum i beboelsesblokke i Køge

Af
Martin Warming

Kim Belmark

Kim Belmark

Martin Warming

Politiet har fundet tre skydevåben i jagten på gerningsmændene til et drab på en 22-årig mand på Nyelandsvej i Køge den 20. april. Våbenfundene er gjort i to boligblokke på Gymnasievej og Parkvej i Køge, og der er tale om en pistol, et gevær og et luftgevær.

"Vi ransager kælderrum i to boligblokke, og vi leder i et området, hvor nogle af de personer, som er mistænkt og tidligere har været anholdt i sagen, færdes og bor," siger kommunikationsmedarbejder Jan Lauritzen, Midt- og Vestsjællands Politi til Lokalavisen.dk.

Det er en talstærk politistyrke, som ransager kælderrummene. De fundne skydevåben bliver nu sendt til undersøgelse hos politiets kriminaltekniske afdeling i København.

Ransagningen finder sted i forbindelse med opklaringen af drabet på den 22-årige mand, som i april blev skudt, da han sad på passagersædet i en bil på Nyelandsvej i Køge.

Tidligere har flere mænd med relation til banden Black Cobra siddet varetægtsfængslet i sagen, men de er alle løsladt.

Politiet er endnu ikke færdig med ransagningen af boligblokkene på Gymnasievej og Parkvej i Køge. Beboere kan godt færdes til og fra deres hjem, men beboerne bliver kropsvisiteret, lige som alle biler til og fra blokkene bliver tjekket.

Publiceret 22 September 2010 13:04