Arkivfoto

Arkivfoto

Fogedret vil have 1.087 personer anholdt

Af
Kim Belmark

Kim Belmark

Du kan lige så godt møde frivilligt op i fogedretten og få din gæld ud af verden. Ellers risikerer du, at politiet møder op i dit hjem eller på din arbejdsplads og anholder dig for at fremstille dig i fogedretten.

Sådan lyder meldingen fra Fogedretten i Glostrup og Københavns Vestegns Politi, som nu samarbejder om at få de efterlyste i politikredsen til selv at melde sig.

Anholdelses-aktionen skal foregå i uge 41, men der er 'frit lejde' den 7. og 8. oktober.

Præcis 1.087 mennesker står til anholdelse, fordi de ikke er mødt op i fogedretten i Glostrup, da de var indkaldt. Aktionen kører i alle kommuner, som hører under Vestegnens Politi.

"Jeg kan kun opfordre folk til at få det ud af verdenen. Hvis de selv får det klaret, så undgår vi den situation, hvor vi skal anholde folk. Det kan jo ske derhjemme, på arbejdet eller et helt andet sted," siger vicepolitikommissær i Københavns Vestegns Politi, Kim Granau.

Frit lejde-tilbuddet er som nævnt torsdag og fredag den 7. eller 8. oktober i tidsrummet klokken 8.30 til 12.00, hvor Fogedretten i Glostrup er parat til at få ekspederet din sag.

Hvis du møder op i fogedretten, så medbring et af de mange breve, som du har modtaget fra både fogedretten og politiet, lyder opfordringen.

Publiceret 06 October 2010 11:27