Gaderøveri mod 38-årig kvinde

Tre unge mænd begik gaderøveri mod 38-årig kvinde

En 38-årig kvinde var fredag aften til fods på vej igennem Paltholmterrasserne i Farum, da hun ved 22-tiden blev passet op af tre truende teenage-drenge i 15-årsalderen, som stjal hendes taske, og derefter stak af.

Den 38-kvinde fra lokalområdet var efterfølgende meget chokeret, men var dog alligevel så fattet, at hun kort efter fik anmeldt gaderøveriet til Nordsjællands Politi.

Her modtog man kvindens anmeldelse om røveriet klokken 22.00.

Kvinden har overfor Nordsjællands Politi beskrevet de tre unge gaderøvere som værende drenge i alderen 15-18 år, men derudover har hun, på grund af den chokerende oplevelse, ikke været i stand til at angive nærmere detaljer om hverken drengenes udseende eller påklædning.

Kvindens taske indeholdt et ikke nærmere angivet beløb i kontanter, flere personlige ejendele og lidt medicin.

Det 38-årige kvindelige offer har dog til Nordsjællands Politi oplyst, at hun før har set den ene af de tre unge gaderøvere i lokalområdet, uden at politiet har lyst til at komme nærmere ind på, hvilken forbindelse kvinden har til denne gerningsmand.

Nordsjællands Politi vil meget gerne høre fra vidner, der måtte have set røveriet, eller som har en mistanke om, hvem de tre drenge eventuelt kunne være.

Nordsjællands Politi sidder klar ved telefonerne på nummer: 114 og på nummer: 49 27 14 48.

null

Publiceret 23 October 2010 13:19