En mand blev slået ned med knojern eller andet slagvåben i Herfølge. Modelfoto: Colourbox.

En mand blev slået ned med knojern eller andet slagvåben i Herfølge. Modelfoto: Colourbox.

Tilfældig fik kæben knust - vidner efterlyses

Politiet efterlyser vidner til grov vold

En 40-årig mand kom gående på græsplænen ved en svømmehal og så en bil med en mand og en kvinde køre hurtigt forbi. Den 40-årige kiggede op, fordi bilen kørte så hurtigt. Han kendte ingen af personerne i bilen.
Denne tilsyneladende helt uskyldige hverdagsoplevelse blev starten på et voldsomt overfald i Herfølge. Lokalpolitiet i Køge søger vidner til et groft overfald, der skete mandag 1. november. Overfaldet skete ved svømmehallen på Scheelsvej i Herfølge kl. 20.15.
Det var åbenbart en stor provokation for bilisten, at den 40-årige mand kiggede op. I hvert fald stoppede den mandlige bilist op og løb hen til den 40-årige. Han sagde, at den 40-årige ikke skulle kigge på hans søster. Derefter slog han ham så hårdt, at den 40-årige fik sin kæbe knust. Politiet mener, at bilisten måske brugte knojern eller lignende, for manden fik fire brud på kæbebenet.
Bilisten - der kørte i en ældre mørkeblå VW Golf personbil - forsvandt hurtigt fra stedet.

De to personer i bilen beskrives som:
-A: mand, af anden etnisk oprindelse end dansk, i starten af 20'erne, ca. 170 cm. høj, almindelig til muskuløs af bygning, var iført beigefarvet frakke med hætte med rødbrun pelskrave med hvid i.
-B: Kvinde. Ingen yderligere beskrivelse.

Vidner bedes henvende sig til Lokalpolitiet i Køge evt. på telefon 114.

Publiceret 04 November 2010 09:59