Politiet indfører visitationszoner i Nivå, Kokkedal og Helsingør

Efter ballade mellem rockere og indvandrergrupperinger tager politiet ingen chancer

Politidirektør Thorkild Fogde har netop meddelt, at politiet frem til 19. november har bemyndigelse til at "vende lommer" på folk i tre definerede områder af Kokkedal, Nivå og Kvistgård. Oprettelsen af de tre visitationszoner sker, efter at indvandrergrupperinger og rockere de sidste dage har været oppe at toppes i Nordsjælland.
I Kokkedal er der tale om området, der afgrænses af Holmegårdsvej, Ullerødvej, Lågegyde, Ådalsvej, Usserød Kongevej og Brønsholm Kongevej.
I Nivå er der tale om området, der afgrænses af Nordvej, Skovmarken, sydlige skovgrænse ved Lave Skov, Lave Skovvej, Nordre Strandvej, Gammel Strandvej, Møllevej, Brønsholm Kongevej og Niverød Kongevej.
I Kvistgård er der tale om området ved Krogenbergvej, Kongevejen og Hornbækvej.
I Helsingør afgrænses området af Klostermosevej, Gurrevej, Mads Holms Vej, Kongevejen, Stubbedamsvej, Flynderborgvej, Færgevej, Sdr. Strandvej og Strandvejen.
I begrundelsen skriver Thorkild Fogde, at "der i perioden er grund til at foretage nævnte besigtigelser og undersøgelser med henblik på at forebygge, at nogen foretager strafbare handlinger, som indebærer fare for personers liv, helbred eller velfærd".
Dette sker på baggrund af, at politiet har konstateret et forværret forhold mellem personer med tilknytning til Bandidos, som har klubhus i Kvistgård, og personer fra indvandrergrupperinger med tilhør til Vapnagård i Helsingør og Nivå/Kokkedal.

null

Publiceret 05 November 2010 12:21