Politi til attentatmand:

Vi skal nok finde dig

"Meld dig selv". Sådan lyder opfordringen fra politiet til den gerningsmand, der fredag morgen skød en kondiløber i Charlottenlund

Af
Martin Warming

Martin Warming

Politiet har sat store ressourcer ind på at finde den gerningsmand, der tidligt fredag morgen skød en 38-årig mandlig kondiløber ved Bernstorffsparken i Charlottenlund.
Kondiløberen blev ramt af fem skud i henholdsvis den ene skulder, brystet og maveregionen, og han blev fredag formiddag opereret på Rigshospitalets traumecenter, hvor lægerne heldigvis melder ham uden for livsfare, fortæller efterforskningsleder Flemming Poulsen fra Nordsjællands Politi.

TV: Klik her og se interview med efterforskningsleder Flemming Poulsen
"Manden er blevet skudt med et kraftigt luftgevær- eller pistol med 5,6 millimeter hagl. Det er et meget farligt og kraftigt våben," siger efterforskningslederen.

Tilfældigt offer
Politiet kan ikke sige noget om motivet til skuddramaet endnu, men der er noget, der tyder på, at det er en helt tilfældig person, der er blevet skudt på.
"Det er en ganske almindelig familiefar uden tilknytning til bandemiljøet eller lignende, og vi har slet ikke noget motiv på nuværende tidspunkt. Vi kan kun gisne om det, og det kan være alt fra grove drengestreger til en voksen person med en meget atypisk adfærd," siger Flemming Poulsen, der opfordrer gerningsmanden til at melde sig selv til politiet.

TV: Klik her og se interview med efterforskningsleder Flemming Poulsen
"Vi har sat store ressourcer ind på at opklare sagen, og vi vil gøre alt for at finde gerningsmanden - så han kan lige så godt melde sig selv med det samme," lyder opfordringen fra Flemming Poulsen.
Skuddene faldt omkring klokken 06.25, og politiet vil meget gerne høre fra personer, der har set eller hørt noget. Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon 49 27 14 48 eller 1-1-4.

null

Publiceret 12 November 2010 14:05