Arkivfoto: Martin Warming

Arkivfoto: Martin Warming

Skudgal 60-årig anholdt for kondiløber-attentat

Kondiløberens attentatmand anholdt

OPDATERET... Tidligt lørdag morgen rykkede Nordsjællands Politi, efter et tip fra en borger, ud til en 60-årig mand, som politiet formoder er identisk med den attentat-mand, der fredag morgen skød, og sårede en 38-årig mand, der var ude på en morgen-løbetur ved Bernstorffsparken i Charlottenlund.

Borgeren, der tippede Nordsjællands Politi, havde for kort tid siden solgt et kraftigt luftgevær til den nu anholdte 60-årige mand, og politiet vurderer derfor, at man sandsynligvis har fat i den rigtige gerningsmand, der er fra lokalområdet.

Nordsjællands Politi holder stadig kortene meget tæt ind til kroppen af hensyn til den videre efterforskning af sagen, og vil derfor kun ud med få oplysninger i skudsagen.

Vagtchef Palle Jørgensen fra Nordsjællands Politi kunne dog lørdag oplyse til lokalavisen.dk, at den formodede attentatmand i løbet af lørdagen bliver fremstillet i grundlovsforhør for lukkede døre ved Retten i Lyngby, hvor han står tiltalt for forsøg på manddrab.

Opdatering...

Den 60-årige mand, som politiet anholdt ved 03.30-tiden lørdag morgen efter et tip fra en borger, blev lørdag ved Retten i Lyngby varetægtsfængslet for 12 dage.

Grundlovsforhøret blev afholdt for lukkede døre, og politiet kan derfor ikke oplyse noget om, hvorledes den sigtede 60-årige mand forholdt sig til sigtelsen om forsøg på manddrab, eller hvilket motiv manden havde.

Det oplyser Nordsjællands Politi lørdag eftermiddag til lokalavisen.dk.

null

Publiceret 13 November 2010 11:49