Modelfoto: Colourbox

Modelfoto: Colourbox

Bankmand fulgte efter bankrøver

Dramatisk bankrøveri i Solrød i går

Da en mand gik ind i Danske Bank i Solrød Centret i går formiddags med en pistol, havde han i første omgang held med sin opgave. Han løb fra banken med en posefuld penge. Men røveriet mislykkedes alligevel, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.
En bankmand fulgte efter røveren, da han flygtede, og så en farvepatron springe i den pose, røveren havde pengene i. Røveren smed pengene fra sig, og bankmanden samlede posen op. Politiet vurderer at røveren har fået rødt pulver på sit tøj.

Bankmanden så desuden manden flygte fra stedet i en sølvgrå VW Polo, der tidligere var blevet stjålet fra Køge Station. Kl. 11.30 blev Poloen fundet brændende ved Køge station på Østre Banevej.
Røveren beskrives som: Mand, 25-30 år, 175-180, iført elefanthue, sort træningstøj med hvide striber. Han truede med en pistol.
Politiet har intet signalement af den anden mand, der var med i flugtbilen.

Lokalpolitiet i Karlslunde vil meget gerne tale med vidner, der dels har været ved banken i Solrød Centret omkring røveritidspunktet - kl. 10.45 onsdag - og dels har bemærket bilen ved Køge station både i forbindelse med, at den blev stjålet og senere, da den blev brændt af. Ring til lokalpolitiet i Karlslunde på tlf. 114.

Publiceret 18 November 2010 09:58