Parkeringsvagt skudt i ansigtet

Ramt i panden med hardball-kugle

Af
Jesper Lundh

Hævn var muligvis årsagen til at en hidsig bilist forleden skød en parkeringsvagt i panden med en hardball-kugle, mens vagten kontrollerede biler i et parkeringshus ved Fog og Magasin i Lyngby.
Parkeringsvagten havde kort forinden bemærket en bilist, som han 14 dage forinden havde haft en 'lille disput' med. Sammen med en kammerat kørte bilisten rundt i parkeringshuset og hørte høj musik, mens de ind i mellem gassede op.
Parkeringsvagten fortsatte sit arbejde uden at have kontakt med bilisten - men kort efter mærkede han den hårde plastikkugle ramme.
"Han hører lyden af et skud og mærker, at han er ramt i panden - ikke langt fra øjet. Og så finder han plastikkuglen på jorden," fortæller vicepolitikommissær Morten Bramsnæs fra Nordsjællands Politi.
Da politiet kort efter nåede frem, kunne patruljen se, at betjenten havde fået en rød bule, hvor kuglen ramte, men ellers slap han for skader.
Gennem sin arbejdsgiver har parkeringsvagten fundet frem til registreringsnummeret på bilen, og politiet forventer at sagen snart er opklaret. Hvor langt man er nået, kan politiet dog ikke oplyse.
Det er strafbart at medbringe hardballpistoler og -geværer på offentlige områder, og det naturligvis også ulovligt at skyde på andre. Man skal desuden være over 18 år for at købe hardball-våben.

null

Publiceret 18 November 2010 11:58