Arkivfoto.

Arkivfoto.

Butikstyv nedlagt af fem vagter

Simpelt butikstyveri udviklede sig til røveri

En 20-årig mands forsøg på at stjæle en jakke i Lyngby Storcenter udviklede sig fredag eftermiddag til et dramatisk røveri.

Den unge butikstyv var trukket ind i et prøverum i Stadium-butikken i Lyngby Storcenter, hvortil han havde medbragt en Helly Hansen jakke.

I prøverummet fjernede ungersvenden tre alarmer, der var fastgjort til jakken, hvorefter han forlod prøverummet og butikken.

Butikstyven havde dog gjort regning uden butiksdetektiven, som havde lagt mærke til den 20-årige mands adfærd, og butiksdetektiven fik derfor fat i manden udenfor Stadium-butikken.

Overmandet af fem centervagter

Den 20-årige butikstyv reagerede ved at skubbe butiksdetektiven omkuld, hvorefter han tog benene på nakken og forsøgte at flygte ud af centret.

Centervagterne var dog i mellemtiden blevet alarmeret, og den 20-årige butikstyv blev overmandet af fem tilkaldte vagter, der lagde den 20-årige mand i håndjern.

Derefter blev Nordsjællands Politi tilkaldt klokken 13.58.

Med sit skub til detektiven rykkede den 20-årige butikstyv op fra at begå et simpelt butikstyveri til at begå røveri, og den lokale 20-årige butikstyv blev derfor anholdt af de tilkaldte betjente og sigtet for fuldbyrdiget røveri.

Det oplyser vagtchef Søren Bjørnestad fra Nordsjællands Politi lørdag til lokalavisen.dk

null

Publiceret 20 November 2010 14:36