Arkivfoto

Arkivfoto

Politiet leder efter bortgået dement mand

Politiet frygter, at 86-årige dement mand, der er forsvundet fra Hillerød Sygehus, ikke kan tage vare på sig selv

Af
Martin Warming

Martin Warming

Nordsjællands Politi ledte mandag aften efter en 86-årige dement mand, der mandag eftermiddag forsvandt fra fra Hillerød Sygehus, hvor han var indlagt.

Politiet frygter, at han ikke er i stand til at tage vare på sig selv, og beder derfor offentligheden om hjælp til at finde ham.

Den 86-årige mand hedder Preben Selsner, og han beskrives som cirka 181 centimeter høj, almindelig af bygning og med tyndt gråt hår. Han var iført en fleecejakke med sorte felter, en karryfarvet sweatshirt, blå jeans og sorte sko, da han forlod sygehuset. Han medbragte endvidere en plasticpose.

Politiet har en formodning om, at Preben Selsner kan være søgt mod Birkerød og vil meget gerne høre fra personer, der har set ham.

Nordsjællands Politi udsendte mandag aften en efterlysning af manden via politiets nye sms-system, men indtil videre uden resultat. En eftersøgning af den 86-årige mand med hunde har heller ikke givet noget resultat.

Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon 49 27 14 48 eller 1-1-4, hvis man har oplysninger om den 86-årige Preben Selsner.

Publiceret 22 November 2010 21:48