Arkivfoto

Arkivfoto

Politiet:

Kun småulykker i Hovedstadsområdet

Bilisterne har taget det stille og roligt i morgentrafikken, og der er ikke sket nogle alvorlige uheld, melder politiet

Af
Martin Warming

Martin Warming

Politiet i Hovedstadsområdet er ikke blevet sendt på overarbejde på grund af snevejret. Hos Nordsjællands Politi melder man onsdag morgen kun om ganske få opgaver på grund af nattens snefald.

"Vi har haft et par små færdselsuheld, men ikke noget alvorligt. Men jeg vil godt opfordre bilisterne til at køre efter forholdene, og hvis man stadig har sommerdæk på, skal man sørge for at være meget forsigtig, for det er rigtigt glat derude," fortæller pressekoordinator Henrik Suhr fra Nordsjællands Politi.

Heller ikke hos Midt- og Vestsjællands Politi har snevejret skabt de store problemer i trafikken.

"Det har været småting. Vi havde tidligt på morgenen noget bøvl med nogle lastbiler, der var skredet rundt og stod på tværs af motorvejen ved Ringsted, men dem fik vi hurtigt fjernet. Der har også været et par biler, der er skredet ud og røget i grøften, men det har ikke været noget alvorligt, og der er ingen, der er kommet til skade," siger Jan Lauritsen fra Midt- og Vestsjællands Politi til Lokalavisen.dk.

Hos Købenshavns Vestegns Politi har man i løbet af natten kæmpet med at få hevet et par lastbiler op af grøften, men heller ikke på Vestegnen er nogen kommet til skade.

"Det går selvfølgelig langsomt ude på vejene, men det er nok også meget fornuftigt. Folk skal jo lige vænne sig til sneen," siger vagtchef Jeff Nielsen fra Københavns Vestegns Politi.

null

Publiceret 24 November 2010 08:27