Modelfoto

Modelfoto

Pistolbevæbnede mænd begik røveri mod Fakta

To bevæbnede gerningsmænd begik lørdag aften ved 20-tiden røveri mod Fakta i Ølstykke

OPDATERET... To bevæbnede mænd begik lørdag aften ved 20-tiden røveri mod Fakta-butikken på Niels Olsens Vej i Ølstykke.

Det oplyser vagtchef Henrik Ejby fra Nordsjællands Politi søndag til lokalavisen.dk

Tvang de ansatte ind i baglokale

Gerningsmændene indfandt sig i Fakta-butikken på Niels Olsens vej klokken 19.50, og de to bevæbnede mænd truede med en stor kniv og en sort pistol de ansatte, som blev tvunget ind i butikkens baglokale, hvor gerningsmændene fik udleveret et kontant beløb fra kassen i baglokalet.

Men gerningsmændene var ikke tilfredse med, at skulle nøjes med dette beløb, så de forsøgte at få personalet til at åbne pengeskabet, men pengeskabet er forsynet med en tidslås, der først kan åbnes, efter at personalet har bestilt- og indhentet en ny kode til pengeskabet via internettet.

Snittede kvindelig ansat

Dette gjorde ifølge personalet røverne synligt nervøse, og den kniv-bevæbnede røver snittede derefter en 23-årig kvindelig ansat i baghovedet.

Derefter flygtede de to gerningsmænd fra baglokalet og ud i butikken, hvor de forsynede sig med flere penge fra kasseapparaterne, inden de til fods stak af fra stedet.
Mere: Den anden Fakta-butik røvet på kun en måned

Den 23-årige sårede kvindelige ansatte blev efterfølgende kørt til behandling for de skader, som den kniv-bevæbnede røver påførte hende.

Nordsjællands Politi har blandt andet sikret sig båndene fra video-overvågningen i Fakta-butikken på Niels Olsens Vej i Ølstykke.

Signalement

Gerningsmændene var klædt i sorte Canadian Goose jakker med grå pelskrave, sorte cowboybukser, sorte sko og sorte handsker.

De to røvere beskrives som værende 180-183 centimeter høje.

Den ene af røverne var bevæbnet med en stor kniv, der beskrives som en "kød-kniv", og den anden røver var bevæbnet med en sort pistol.

Oplysninger i sagen om røveriet mod Fakta-butikken på Niels Olsens Vej i Ølstykke kan videregives til Nordsjællands Politi på telefon: 114 eller på nummer: 49 27 14 48, hvor man sidder klar ved telefonerne.

null

Publiceret 27 November 2010 22:00