Arkivfoto.

Arkivfoto.

Julefrokost:

Faldt i søvn og blev efterlyst af konen

38-årig mand faldt i søvn i omklædningsrum og blev efterlyst af konen

En 38-årig mand fra Slangerup-området dukkede ikke op, da han fredag nat ved 01.30-tiden skulle havde været hjemme fra en julefrokost i Slangerup-hallen.

Det gjorde hans kone så urolig, at hun ringede til Nordsjællands Politi for at efterlyse manden.

Det oplyser Nordsjællands Politi lørdag til lokalavisen.dk

Faldt i søvn i omklædningsrummet

En julefrokost kan føre til mange ting, blandt andet kan mad og alkohol medføre en vis træthed og en overmåde stærk trang til at sove.

Det måtte en 38-årig mand fra Slangerup således erfare efter en julefrokost i Slangerup-hallen fredag aften.

Her var den 38-årige mand i muntert selskab, men på et tidspunkt blev manden tilsyneladende temmelig træt, hvorefter han faldt i søvn i et af hallens omklædningsrum.

Blev efterlyst af fruen

Manden havde aftalt med konen, at han skulle hentes ved 01.30-tiden, men da han ikke var dukket to timer senere, blev hun urolig, og alarmerede Nordsjællands Politi.

Hos Nordsjællands Politi frygtede man, at den 38-årige mandlige julefrokost-deltager måske var faldet i søvn på vej hjem fra Slangerup-hallen, og man iværksatte derfor en eftersøgning af manden.

Eftersøgningen gav dog umiddelbart intet resultat, og klokken 06.44 lørdag morgen fik Nordsjællands Politi så svaret på, hvorfor manden ikke var blevet fundet under eftersøgningen.

Han var nemlig faldet i søvn i Slangerup-hallens omklædningsrum, og da han vågnede, var han låst inde, og de øvrige festdeltagere havde alle forladt hallen.

Har måske et forklaringsproblem

Nordsjællands Politi sørgede derefter for, at manden kunne komme hjem igen til sin kone.

Vagtchef Henrik Ejby fra Nordsjællands Politi oplyser, at manden ikke kan sigtes for noget i forbindelse med hans "julefrokost-uheld", men vagtchefen vurderer dog overfor lokalavisen.dk, at manden måske har haft et lille forklaringsproblem, da han kom hjem.

Publiceret 27 November 2010 11:50