Studerende fik tæsk - kunne ikke betale pirattaxa

En ung mand blev tæsket af mænd i pirattaxa, da han ikke kunne betale for turen med dem

En 21-årig mand kom galt afsted, da han søndag morgen ved 5-tiden tog en - efter alt at dømme - pirattaxa i midtbyen ud til sit kollegieværelse på Børglum Kollegiet i Risskov i det nordlige Århus.
Den studerende troede muligvis, at han havde taget en rigtig taxa, for da de nåede frem, rakte han sit dankort til chaufføren for at betale, hvilket ikke kunne lade sig gøre.
Chaufføren forlangte kontanter og tog "kundens" pung for at forsyne sig med penge derfra. Her var der tilsyneladende ikke meget at hente, for det endte med, at den studerende blev slået fem gange i ansigtet med knytnæve.
Slagene kom fra en anden mand i bilen, der ligesom chaufføren var af en anden etnisk oprindelse end dansk. De beskrives begge som mænd i alderen 21-27 år med kort, sort hår.
Da den 21-årige studerende vågnede søndag formiddag, var han øm i kæben og ansigtet, og anmeldte overfaldet til politiet.
Han så ikke noget taxameter eller dankortterminal i "taxaen," så Østjyllands Politi betragter det som overvejende sandsynligt, at der har været tale om en pirattaxa. Den studerende husker ikke noget om, hvad det var for en bil, han var oppe at køre med.
"Det er utroligt, at vi for tiden næsten dagligt skal advare folk om at tage pirattaxaer. Vi må endnu engang på det kraftigste advare folk mod at tage pirattaxaer. Det går galt gang på gang," siger politikommissær Mogens Brøndum, Østjyllands Politi.

null

Publiceret 30 November 2010 12:52