Et par polske mænd tog en mobiltelefon til 5000 kroner i en TDC-butik. Foto: Colourbox.

Et par polske mænd tog en mobiltelefon til 5000 kroner i en TDC-butik. Foto: Colourbox.

To polakker tog telefonen til 5000 kroner

To polske mænd anholdt for tyveri af en Samsung mobiltelefon til 5000 kroner

OPDATERET... To polske mænd på henholdsvis 21 - og 45 år forsøgte sig fredag eftermiddag som butikstyve i TDC-butikken på Østergade i Frederikssund, men de havde dog ikke det helt store held med deres foretagende, for de blev opdaget af et vågent personale, der tilbageholdt butikstyvene, mens politiet blev tilkaldt.

Det oplyste vagtchef Palle Jørgensen lørdag til lokalavisen.dk

Snuppede mobiltelefon til 5000 kroner

De to polske butikstyve havde i TDC-butikken på Østergade i Frederikssund snuppet en Samsung mobiltelefon til en værdi af 5000 kroner. En kvindelig ekspedient var særdeles vaks, for hun nåede at pågribe den ene mand som ikke var nået ud af butikken. Den anden polak var imidlertid løbet ud af forretningen, og da ekspedientet råbte "Stands tyven" var en forbipasserende mand hurtig til at skride til handling. For han fik pågrebet mobiltyven og bragt ham hen til TDC forretningen hvor han blev tilbageholdt indtil politiet nåede frem klokken 16.05.
Opdatering lørdag klokken 20.30...
De to polske mænd, der fredag forsøgte sig som butikstyve i TDC-butikken på Østergade i Frederikssund, blev lørdag ved Retten i Lyngby varetægtsfængslet indtil den 22. december med henblik på en efterfølgende udvisning, og de skal nu tilbringe noget af den ellers så søde juletid i arresten henholdsvis i Køge og Kalundborg.


null

Publiceret 11 December 2010 12:36