Kvinder stjal kød med arme og ben

Af
Af Birgitte Masson

I denne søde juletid går nogle kvinder amok i kød. Hele tre gange skete det i Frederikssunds dagligvareforretninger, hvor det for den ene kvinde nu får fatale følger.
Oksetyndstegsfileter, marmoreret oksefilet og oksemørbrad. Det kunne lyde som udvalget i en julebuffet men nej, det er, hvad tre kvinder forsøgte at stjæle, da de tirsdag besøgte dagligvarebutikkerne Føtex og Irma i Frederikssund.
Først var to yngre kvinder fra Frederiksværk på henholdsvis 17 og 18 år på kødrov i Føtex. Men hvad de tilsyneladende ikke havde taget højde for var, at der efterhånden er alarmer på næsten alle varer heriblandt Oksetyndstegsfileter og marmoreret oksefilet.
De to kvinder blev derfor stoppet ved kassen, og skal nu regne med, at de kan købe julegaver eller - mad for rundt regnet tusinde kroner mindre i år, for det er, hvad kvinderne må betale i bøde.
Helt så let slap en 35-årig kvinde fra Østerbro ikke. For da hun i Irma ville stjæle 3 stk. oksemørbrad til en samlet værdi af 1.125 kroner, blev hun ikke alene tilbageholdt af butikspersonalet, hun kan også se frem til en tur bag tremmer, da hun netop har afsonet en´ fængselsdom for - butikstyveri.

Publiceret 15 December 2010 11:00