TDC-butik lænset for mobiltelefoner

Gerningsmænd aflistede rude til TDC´s butik i Hørsholm Midtpunkt

OPDATERET... Der var formentlig flere om indbruddet, da TDC´s butik i Hørsholm Midtpunkt omkring årsskiftet blev lettet for adskillige let-omsættelige mobiltelefoner.

Det oplyser vagtchef Bruno Witting-Hansen fra Nordsjællands Politi.

Aflistede rude og løftede stålgitter af

De ukendte gerningsmænd kom ind i butikken ved at afliste en rude, hvorefter de med en medbragt donkraft løftede det indvendige stålgitter, der skal sikre butikken mod blandt andet hærværk og indbrud, af dets hængsler.

Stjal 15 mobiler og to bærbare

Herefter var der fri adgang til TDC-butikkens mange fristende varer, og tyvene gik målrettet efter mobiltelefoner af mærket HTC, som de stjal 15 stykker af til en samlet værdi af cirka 50.000 kroner.

Også to bærbare computere af ikke nærmere oplyst fabrikat neglede de langfingrede tyveknægte før de stak af fra butikken i Hørsholm Midtpunkt.

Har du set tyveriet

Indbruddet blev begået i tidsrummet mellem klokken 14.30 nytårsaftensdag og frem til nytårsdag klokken 14.00, hvor det blev opdaget og efterfølgende anmeldt til Nordsjællands Politi, som iøvrigt efterlyser vidner til indbruddet.

Har man set noget mistænkeligt i det ovenfor angivne tidsrum, hører Nordsjællands Politi gerne nærmere på telefonnummer: 114.

Opdatering mandag... Lokalavisen.dk har mandag været i kontakt med butikschef René Greibe fra TDC-butikken i Hørsholm Midtpunkt.

Butikschefen oplyser til Lokalavisen.dk, at man nu har fået lavet en endelig opgørelse over de koster, som indbrudstyvene stak af med under indbruddet henover årsskiftet.

Den færdige opgørelse lyder på 61 stjålne mobil-telefoner af flere forskellige fabrikater, ligesom der blev stjålet ialt seks bærbare computere af mærkerne HP og Samsung.

De stjålne varer udgør en samlet værdi på ialt 140.000 kroner, oplyser butikschef René Greibe fra TDC-butikken i Hørsholm til Lokalavisen.dk

null

Publiceret 03 January 2011 03:07