Målrettet Indsats, det kalder politiet deres særlige patruljer, der sørger for ro i nattelivet, og samtidig snupper forbrydere. Arkivfoto.

Målrettet Indsats, det kalder politiet deres særlige patruljer, der sørger for ro i nattelivet, og samtidig snupper forbrydere. Arkivfoto.

19-årig narkohandler knaldet midt i kundesalg

Politiet fik skovlen under en 19-årig narkohandler fra Jægerspris

En kun 19-årig narkohandler blev fredag aften knaldet hjemme på Askevej i Jægerspris, da politiets særlige M.I.-patrulje lagde vejen forbi ungersvendens bopæl.

Det meddeler Nordsjællands Politi til Lokalavisen.dk

Narkohandler afsløret af sine kunder

Det var formentlig et tip, der fredag aften omkring midnat førte politiet på sporet af en 19-årig narkohandler fra Jægerspris, der trods sin unge alder tilsyneladende allerede er ganske erfaren indenfor køb og salg af hårde stoffer.

Vagtchef Dan Houtved fra Nordsjællands Politi siger til Lokalavisen.dk: "Jeg er ikke bekendt med, hvordan M.I.-patruljen i denne sag er kommet på sporet af lejligheden, men typisk sker det efter tip fra borgere, der finder det mistænkeligt, når der er et rend af unge mennesker ind og ud af en lejlighed."

Manden havde tjek på varene

Den 19-årige mand blev fundet i besiddelse af ikke mindre end 15,2 gram amfetamin, der, ifølge Nordsjællands Politi, var beregnet på videresalg.

Mistanken om, at det ikke er første gang, at manden sælger stoffer, fik politiet bekræftet, da man på mandens bopæl, udover de 15,2 gram amfetamin, fandt en digital-vægt til afvejning af narkoen, ligesom betjentene også fandt 16 såkaldte "pølsemandsposer," som kunderne får leveret narkoen i.

Straffes med bøde

Manden blev klokken 23.50 derfor sigtet for det kriminelle forhold, og både de 15,2 gram amfetamin, digital-vægten og poserne blev konfiskeret af betjentene fra den særlige M.I.-patrulje.

Den 19-årige mand vil efterfølgende modtage et bødeforlæg fra Nordsjællands Politi som straf for det kriminelle forhold.

23-årig bofælle fældet

På adressen opholdt sig også en 23-årig mand, som deler lejlighed med den 19-årige.

Politiet fandt, at også den 23-årige mand var i besiddelse af narko, men dog "kun" et gram af stoffet fantasy.

Også han blev sigtet for besiddelse af det ulovlige stof, og vil ligeledes modtage et bødeforlæg for forholdet.

Havde mange kunder i "butikken"

Udover de to unge mænd, var der adskillige andre unge mennesker tilstede i lejligheden, og samtlige tilstedeværende blev noteret af politiet.

Ingen af de øvrige tilstedeværende blev dog fundet i besiddelse af ulovlige stoffer.

Det oplyser vagtchef Dan Houtved fra Nordsjællands Politi til Lokalavisen.dk

null

Publiceret 09 January 2011 02:16