Butikstyv angreb ekspedient

31-årig mand sparkede butiksansat der havde tilbageholdt manden for butikstyveri

Tyveriet af en hættetrøje til 250 kroner i butikken Outlet på Centertorvet i Stenløse udviklede sig lørdag eftermiddag til en voldssag.

Ville stjæle en hættetrøje

Den 31-årige mand havde indfundet sig i butikken lørdag eftermiddag ved 14.15-tiden, og han forelskede sig åbenbart så meget i en grå hættetrøje, at han måtte have den med hjem.

Men manden glemte øjensynligt, at en sådan vare også skal betales ved kassen, før man kan tillade sig at tage den med hjem, hvilket han nu tilsyneladende så stort på.

Pågrebet af personalet

Personalet havde dog set, at manden var på vej ud af butikken med den stjålne hættetrøje, og personalet pågreb derfor den 31-årige butikstyv for at tilbageholde ham, mens en patrulje fra Nordsjællands Politi blev tilkaldt.

Overfaldt butiksekspedient

Butikstyven var dog ikke helt med på idéen om, at politiet nu blev tilkaldt for at ordne sagen, så han prøvede at vriste sig fri ved at sparke en af ekspedienterne i brystet og på skulderen, men dog uden at det lykkedes for ham at komme fri.

Da patruljen kom frem til butikken på Centertorvet i Stenløse, var det således ikke "kun" en sigtelse for butikstyveriet, manden blev noteret for, men han blev også sigtet for at have begået vold mod butiks-ekspedienten.

Taget med til afrusning

Den 31-årige hjemløse mand var desuden ret påvirket af alkohol, og han blev klokken 14.57 derfor anholdt og taget med på politigården, hvor han fik lov til at sove rusen ud.

Efter at have sovet til hen på aftenen, blev han afhørt i sagen, hvorefter han blev sat på fri fod med to sigtelser i lommen for henholdsvis vold og butikstyveri.

Det oplyser vagtchef Palle Jørgensen fra Nordsjællands Politi søndag til Lokalavisen.dk

null

Publiceret 09 January 2011 17:35