En ung mands fuck-finger blev takseret til en bøde i omegnen af 500 kroner oplyser Nordsjællands Politi søndag. Arkivfoto.

En ung mands fuck-finger blev takseret til en bøde i omegnen af 500 kroner oplyser Nordsjællands Politi søndag. Arkivfoto.

Fik 500 kroner i bøde for sin fuck-finger

17-årig ungersvend gav fuck-fingeren til en politi-patrulje og blev sigtet efter ordensbekendtgørelsen

En 17-årig ungersvend fra Frederikssund var søndag lige lovligt langt fremme i fest-skoene, da han ved 04.30-tiden på Østergade i sin hjemby Frederikssund blandede sig i et par politi-betjentes arbejde.

Det meddeler Nordsjællands Politi søndag.

Blandede sig i politiets arbejde

Den 17-årige mand var tilsyneladende af den opfattelse, at han kunne gøre betjentenes arbejde bedre, end de selv kunne, for han blev ved med at blande sig i deres igangværende arbejde på Østergade i Frederikssund.

De to patrulje-betjente fra Nordsjællands Politi bad flere gange den 17-årige mand om at undlade at blande sig i politiets arbejde og forsvinde fra stedet.

Løftet langemand koster 500 kroner

Det valgte den 17-årige mand åbenbart at overhøre, og han gav istedet betjentene fuck-fingeren, hvilket med det samme udløste en bøde på mindst 500 kroner til ungersvenden for at have forbrudt sig mod ordensbekendtgørelsen.

Dels for ikke at efterkomme politiets anvisninger, og dels ved efterfølgende at tilkendegive sin utilfredshed ved at give betjentene en fuck-finger.

Det oplyser vagtchef Palle Jørgensen fra Nordsjællands Politi til Lokalavisen.dk

null

Publiceret 09 January 2011 19:15