Den 25-årige mand fra Tilst blev blandt andet slået med køller. Modelfoto

Den 25-årige mand fra Tilst blev blandt andet slået med køller. Modelfoto

25-årig tævet med køller i Fitness World

Ung mand fra Tilst blev onsdag eftermiddag udsat for et voldeligt overfald, mens han trænede i Fitness World på Jens Baggesensvej i det nordlige Arhus

Af
Af Grethe Bo Madsen og Camilla Kjærgaard Olesen

Opdateret torsdag kl. 20.45
En 25-årig mand fra Tilst blev onsdag kort før kl. 13 overfaldet med køller og andre slagvåben i Fitness World på Jens Baggesensvej i Aarhus Nord.
Den 25-årige var i færd med at træne, da to mænd på 23 og 27 år fra Århus V trængte ind i fitness centeret og begyndte at tæve løs på ham foran andre medlemmer af centeret, der chokerede så til.
Trods det voldsomme overfald, hvoraf flere slag var i ansigtet, kunne den 25-årige udskrives efter en tur på skadestuen.
"Det er stadig uklart, præcis hvordan det her hænger sammen. Det er meget sparsomt med oplysninger fra begge parter i sagen, men vi er her til aften i gang med at efterforske sagen yderligere og afhøre den 25-årige og vidner til overfaldet," siger vagtchefen hos Østjyllands Politi til Lokalavisen onsdag aften.
De to anholdte person har tilknytning til rockermiljøet og blev torsdag fremstillet i grundlovsforhør. Efter forhøret blev de begge varetægtsfængslet frem til 9. februar.
 

null

Publiceret 13 January 2011 20:45