En 23-årig bodega-gæst forsøgte på Bajonetten i Hundested at nedlægge en betjent ved at foretage et benspænd. Arkivfoto.

En 23-årig bodega-gæst forsøgte på Bajonetten i Hundested at nedlægge en betjent ved at foretage et benspænd. Arkivfoto.

23-årig mand spændte ben for betjent

23-årig mand øvede benspænd på en af ordensmagtens betjente på Bajonetten i Hundested

En 23-årig mandlig værtshusgæst på bodegaen Bajonetten på Strandvejen i Hundested, prøvede natten til lørdag ved 01.30-tiden, at nedlægge en af ordensmagtens betjente ved at spænde ben for betjenten.

Ville gøre betjenten til grin

Den 23-årige mand havde under politi-patruljens rutine-tjek af værtshuset spillet op overfor betjentene, som derfor bortviste manden fra værtshuset.

Den bortvisning var den 23-årige mand dog ikke indstillet på at efterfølge, så han måtte istedet anholdes, sigtet for at have overtrådt restaurationslovens paragraffer.

Forsøgte benspænd på betjent

Han blev taget med af betjentene, men idet den ene betjent var på vej ud af døren, forsøgte den netop anholdte 23-årige Hundested-borger at spænde for betjenten, for at få ham gjort til grin overfor de øvrige værtshusgæster.

Sendt til afkøling i detentionen

Manden havde dog ikke held med at få udført sit forehavende, og han blev efterfølgende sendt til afkøling i detentionen på politi-gården i Hillerød.

Efter en overnatning på Hotel Gitterly, blev han lørdag morgen sendt hjem med et bødeforlæg i lommen for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og restaurationsloven.

Det oplyser Nordsjællands Politi til Lokalavisen.dk

null

Publiceret 16 January 2011 03:00